Nemzetközi foci

A Chelsea is beszáll a So’ton kifosztásába

Lallana a harmadosztályt is megjárta nevelőegyesületével, de most már a Bajnokok Ligájában akar játszani.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Teljesen széteshet jövőre a Southampton.

Amint arról beszámoltunk az együttes két tehetséges védőjéért, Calum Chambersért és Luke Shaw-ért nagyobbnál nagyobb klubok versengenek, úgy, mint az Arsenal, a Manchester United, a Manchester City vagy épp a Real Madrid.

A Sky Sport értesülései szerint Adam Lallana helye sem biztos a jövő évi keretben. A 25 éves, saját nevelésű játékost, aki a csapattal együtt a League One-t is megjárta egykoron, a Chelsea szemelte ki magának.

A csapatkapitány a közelmúltban elárulta, szeretne a Bajnokok Ligájában is bizonyítani, így elképzelhető, hogy hamarosan klubot vált. Azt azonban leszögezte, jelenleg teljes mértékben elkötelezett a So’ton iránt.

“Napról napra azért dolgozom, hogy minél jobb formában tartsam magam. Mindent megteszek azért, hogy segítsem a csapatot a céljai elérésében és lehetőség szerint bejussunk az Európaligába” – nyilatkozta a háromszoros válogatott középpályás.

Lallana szerződése 2018-ig szól a “Szenteknél”, értékét nagyjából 10 millió fontra becsülik.

A 25 éves labdarúgó 2006-ban mutatkozott be a Southamptonban, eddigi karrierje során 228 bajnokin 47 góllal segítette az együttest. Egyszer kölcsönadták, 2007-ben három mérkőzésen lépett pályára gyerekkori klubjában, a Bournemouth-ban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik