Nemzetközi foci

“Ronaldo minden rekordot megdönthet”

Santillana szerint CR ma a legjobb futballista, de Di Stefanóval azért nem hasonlítaná össze.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Cristiano Ronaldo egy hete, a Schalke elleni Bajnokok Ligája meccsen befogta Puskás Ferencet a Real Madrid örökös góllövőlistájának negyedik helyére fellépve ezzel.

Miután a Barcelona ellen is betalált a hétvégén, már csak 46 gól választja el az újabb mérföldkőtől, a spanyol válogatott Carlos Santillana 289 gólos karriercsúcsától. A listát 323 találatával Raúl vezeti.

“Ronaldónak minden esélye megvan arra, hogy a Real rekordere legyen, mindannyiunkat képes befogni” – nyilatkozta a goal.com-nak a ma már 61 esztendős Santillana.

“Hogy Ronaldo jobb játékos-e, mint Alfredo Di Stefano volt? Nem hiszem, hogy attól jobb lenne, hogy több gólt szerez majd nála. A gólök száma alapján össze lehet hasonlítani játékosokat, de másra nem jó. Di Stefano a legjobb játékos volt a maga idejében, ahogyan Ronaldo és Messi is az a magukéban” – tette hozzá.

“Meg kell nézni a pályákat, ahol az én időmben játszottunk, az eső, a sár, a körülmények… A BEK-ben sokkal kevesebb meccs volt, mint most, régen csak a bajnokok meccseltek egymással. Sok-sok minden megváltozott az évek során” – zárta gondolatmenetét Santillana.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik