Nemzetközi foci

A Bayern is Benatiát akarja?

A marokkói védő Pep Guardiola figyelmét is felhívta magára.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Úgy tűnik, a lehető legjobb üzletet csinálta múlt nyáron az AS Roma azzal, hogy 13,5 millió euróért leigazolta az Udinesétől Mehdi Benatiát. A marokkói védő kiváló formában futballozik az idén, ráadásul számos európai élcsapat verseng a kegyeiért, így ha az olasz csapat tulajdonosai úgy döntenek, jelentős profittal, akár 25-30 millió euróért adhatják majd tovább.

Gianluca di Marzio, a Sky Sport olasz riportere szerint a kérők táborához csatlakozott a friss német bajnok Bayern München is, amely kész jelentős tőkét megmozgatni azért, hogy nyártól csapatában tudhassa a Barcelona és a Manchester United által is figyelt bekket.

Pep Guardiola számára jól jönne egy plusz védő, ugyanis a veterán Daniel Van Buyten szerződése az idény végén lejár, azt pedig továbbra sem tudni, hogy a sérüléséből lassan visszatérő Holger Badstuber többször műtött térde hogy reagál majd a sorozatterhelésre.

Benatia idén 28 meccsen lépett pályára az AS Roma színeiben, csapata pedig csak 15 gólt kapott ezen fellépések alkalmával a Serie A-ban. A 26 éves védő ráadásul az ellenfelek kapuja előtt is remekel, már ötgólos az idei szezonban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik