Nemzetközi foci

30 milliós madridi ajánlat Hartért?

A Real Madrid az angol válogatott kapust akarja?

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Szenzációs, 30 millió eurós ajánlatot tehet Joe Hartért, a Manchester City angol válogatott hálóőréért a Real Madrid – értesült a Daily Star.

A lap úgy tudja, Carlo Ancelotti vezetőedző továbbra sem tett le arról a szándékáról, hogy nyáron újabb világklasszis kapust csábítson a Santiago Bernabeu stadionba. Ennek oka, hogy az olasz tréner továbbra sem lehet biztos abban, hogy mind a klubikon, Iker Casillas, mind a jelenlegi első számú hálóőr, Diego López is hosszútávon a csapatnál marad.

Casillast több európai topklub is csábítja, igaz korábban kijelentette, ha teheti 40 éves koráig is Madridban maradna. López helyzete valamivel másabb, mivel 2013 januárjában tért vissza a nevelőegyesületéhez, és bár jelenleg a bajnokságban ő kezd, az AC Milan élénk érdeklődése komoly vonzerőt jelenthet számára, ráadásul Milánóban biztos, hogy három-négy évig az ő nevével kezdődne a csapat összeállítása.

Joe Hart helyzete továbbra is bizonytalan a Citynél, a szezon elején sokat hibázott, ki is került a csapatból, majd feljavult a teljesítménye és úgy látszott, elnyerte Manuel Pellegrini menedzser bizalmát.

Ennek ellenére a legfrissebb értesülések szerint a City tárgyalásokba kezdett Victor Valdés megszerzéséről. A rutinos spanyol kapus nyáron elhagyja Barcelonát, így ingyen érkezhet a manchesteriekhez.

Olvasói sztorik