Nemzetközi foci

Messi futballstadionban lakik

Íme egy lista a labdarúgók álomotthonairól.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
A klasszis futballisták már tényleg megengedhetik maguknak, hogy igazi kacsalábon forgó palotában éljenek. Ennek ellenére a többségük kifejezetten ronda külsejű otthonban hajtja álomra a fejét – írja összeállításában a Bors.
Kőbunkert terveztetett
A Real Madrid klasszisa, Cristiano Ronaldo egy ismert építészmérnököt, Joaquín Torrest bízta meg, ám lakóháza, amelyet kisfiával, ifjabb Cristianóval oszt meg, aligha nyerne szépségversenyt, noha nyolcmillió fontot (3 milliárd Ft) adott ki érte.
Pink giccsparádé
A Stoke City középpályása, Stephen Ireland kedveli az inkább nőies pink színt, ezért kislánya hálószobájában ez dominál. Más kérdés, hogy a gyerekszoba így túl csicsásra sikeredett.
Csepp alakú bombatölcsérek
Aki a Manchester United egykori védőjének, Gary Neville-nek meglátja a birtokát, azt hiheti, háborús zónában jár. Zöld pázsittal összekötött hat bombatölcsérszerű lyuk rejti ugyanis az otthont. Neville-t a szomszédai egyenesen perrel fenyegetik, ha újabb tölcsért ásat.
Adja-veszi az ingatlanokat
A Chelsea védője, John Terry nemrég adta el családi házát az ománi szultánnak, majd az érte kapott 16 millió fontból (6 milliárd Ft) négyet rögtön befektetett új háza megvételébe.
Modern játékszer
A négyszeres aranylabdás Lionel Messinek a híres építész, Luis de Garrido tervezett házat, amely felülről hét szeletből álló labdát formáz, így a klasszis futballista otthon sem szabadulhat kedvenc játékszerétől. A tető egyik felét gyepszőnyeg, a másikat üveg fedi, s a fél otthon vízben áll.

Íme egy videó, amelyben megnézheted Messi otthonát: https://www.youtube.com/watch?v=_f0LeHFZsNM

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik