Nemzetközi foci

„Guardiolának fogalma sincs a fociról”

Eto’o szerint a szakember nem ért a labdarúgáshoz.

Kapcsolódó cikkek

Ne maradj le a topligák friss híreiről! Eredmények, nyilatkozatok, átigazolási pletykák! Klikk és like a Facebookon!

A jelenleg a Chelsea csapatát erőstő Samuel Eto’o éles kritikát fogalmazott meg Josep Guardiolával szemben egy tévéműsorban.
A kameruni származású labdarúgó még a Barcelonában futballozott a jelenleg a Bayern Münchent vezető tréner irányítása alatt, ahol egyáltalán nem volt elégedett az edzéseken zajló munkával és egyértelműen nem tetszett neki, hogy Pep nem szavazott neki bizalmat.
„Guardiola érkezésekor figyelmeztettem őt, hogy emlékezzen, soha nem volt nagy játékos, és aki itt a győzelmeket szállítani fogja, az én leszek. Rengeteget tettem ezért a klubért, de nála kevés lehetőséget kaptam. De még így sem volt szerencséje, a Chivas ellen például húsz percet adott, én meg szereztem három gólt” – mondta a beIN Sports adásában Eto’o.
„Persze Guardiola szemtől-szemben sosem volt ilyen merész, most én sem akarok vele beszélni, mert nem kért tőlem soha bocsánatot. Meg akarta nekem magyarázni, hogyan kell játszanom, hogy hogyan mozogjak. Én meg feltettem a kérdést, hogy biztosan normális-e. Más poszton játszott, én csatár vagyok, fogalma sincs róla, hogy megy ez. Egyszerűen nem ért a focihoz.”
Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Olvasói sztorik