Nemzetközi foci

Van Persie: hat hét kényszerpihenő

RVP nem léphet pályára a Bayern ellen a BL-ben.

Ne maradj le a topligák friss híreiről! Eredmények, nyilatkozatok, átigazolási pletykák! Klikk és like a Facebookon!

Az Olympiakosz ellen még mesterhármast szerző csatár nem vehet részt a Bayern München elleni negyeddöntő mérkőzésein, mert a nyolcaddöntő-visszavágó utolsó perceiben szenvedett sérülése súlyosabb a vártnál.
A Manchester United hivatalos honlapján tette közzé, hogy Van Persie térdszalaghúzódást szenvedett, ami akár 4-6 hét kihagyást is jelenthet számára, sőt, akár az idénye végét is, hiszen a világbajnokság miatt a nemzeti bajnokságok korábban, már május végén véget érnek.
Eleinte csak arról volt szó, hogy a támadó a hétvégi bajnokin, a West Ham ellen csak a lelátóról szoríthat a csapatnak, ennek ellenére sokkal nagyobb sokk érte David Moyes vezetőedzőt, amikor megtudta, hogy gólvágója biztosan nem szerepel az amúgy is óriási akadályt jelentő Bayern München ellen.
Öröm az ürömben, hogy a szalag nem szakadt el, csak húzódott, így a vébén ott lehet a holland válogatottban, kérdés, sikerül-e visszanyernie a kondícióját egy több hetes kihagyás után és segítségére lehet-e hazája válogatottjának…
Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik