Nemzetközi foci

Kiütéses Chelsea-siker!

A Chelsea 6-0-ra lerendezte az Arsenalt a PL 31. fordulójában Wenger ezredik meccsén.

Ne maradj le a topligák friss híreiről! Eredmények, nyilatkozatok, átigazolási pletykák! Klikk és like a Facebookon!

Az Ágyúsok szurkolói ünnepelni szerettek volna a listavezető ellen, részben a tabellán elfoglalt jobb hely miatt, másrészt a menedzser, Arsene Wenger miatt, aki ma ünnepelte az ezredik mérkőzését az Arsenal kispadján, ami csodálatos teljesítmény.
Úgy tűnik azonban, hogy idén az Ágyúsoknak nincs sikere a nagycsapatok ellen, most pedig szégyenteljes, kiütéses vereséget szenvedtek, 6-0-val küldte őket padlóra a Chelsea, amely már az ötödik percben vezetett.
A mérkőzés ezen felül egy hatalmas bírói bakiról is elhíresülni látszik, Andre Marriner ugyanis egy egyértelmű szituációról maradt le és Alex Oxlade-Chamberlain helyett Kieran Gibbsnek adott piros lapot kezezésért. Az internet jelenleg ezzel van tele és már rasszizmussal is vádolják a tapasztalt játékvezetőt.
A győzelemmel a Chelsea előnye hét pontra nőtt követőivel szemben, bár a második helyezett Liverpool még pályára lép a hétvégén. Az Arsenal most harmadik, de az álláson még a Manchester City is változtathat.https://www.youtube.com/watch?v=ZMU2Dl0PCz4
Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Olvasói sztorik