Nemzetközi foci

Wenger a So’tonból pótolná Sagnát

Az Arsenal az ifjú Calum Chamberst szemelte ki a távozni kívánó francia helyére.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Az Arsenal ajánlatot készül tenni Calum Chambersért, a Southampton utánpótlás-válogatott labdarúgójáért – értesült az Independent. A 19 éves jobb bekk a nyáron távozni óhajtó Bacary Sagna utódja lehet a csapatnál.

A francia bekk szerződése az idény végén lejár, és bár az “Ágyúsok” új kontraktust ajánlottak számára, nem fogadta el a heti 75 ezer fontos fizetéssel kecsegtető ajánlatot. Így került képbe a So’ton fiatalja.

Chamberst a jövő egyik meghatározó angol védőjének tartják, hasonlóan sokra taksálják, mint csapattársát, a bal oldali védőként bevethető Luke Shawt, akiért a Manchester City és a Manchester United folytat öldöklő versenyt.

Az U19-es válogatott labdarúgó piaci értékét 10 millió fontra becsülik az angolok, Arséne Wengernek tehát nagyjából ennyit kéne kifizetnie érte.

Chambers gyerekkora óta a Southamptonban futballozik. A felnőttek között 2012-ben mutatkozott be, az idei szezonra pedig alapemberré vált az együttesben. 17 bajnokin lépett pályára és ebből 13-at végig is játszott, miközben 1339 percet töltött játékban.

Olvasói sztorik