Nemzetközi foci

Focizz Guardioláék ellen!

Itt a te lehetőséged! Mutasd meg mit tudsz a Bayern ellen!

Most minden szurkoló előtt ott a lehetőség, hogy kipróbálja magát a BL-győztes Bayern München ellen. Idén is megrendezésre kerül a Paulaner által támogatott mérkőzés, amelyen a bőrnadrágosok egy szurkolói csapattal mérik össze tudásukat.
Ha elmúltál 18 éves és amatőr szinten futballozol, akkor a www.paulaner-cup.com oldalon jelentkezhetsz a találkozóra. Természetesen a szerencsének is hozzá kell járulnia ahhoz, hogy te legyél a kiválasztott. Jelentkezzetek minél hamarabb, igaz a határidő nem szűkös, hiszen május 25-ig tehetitek ezt meg.
A regisztráció után ki kell töltened egy pár perces kvízt, mellyel végleg bekerülsz a jelentkezettek közé. Meg kell adnod, hogy hány centi, illetve hány kilogramm vagy, és milyen poszton játszol. Ez majd a kiválasztásnál játszhat fontos szerepet.
Kreativitásoddal minél több esélyed van, hiszen a rólad feltöltött anyagok befolyásolni fogják a zsűrit, amelynek tagjai Waldemar Hartmann, Philipp Lahm, Paul Breitner és Raimond Aumann.
A nevezés ingyenes. „Számunkra rengeteget jelentenek a szurkolóink. Nagyszerű, hogy a Paulaner mindenkinek megadja a lehetőséget, hogy pályára léphessen ellenünk. Ragadd meg az esélyt, nem bánod meg!” – véli Franck Ribéry, a csapat klasszisa.

Olvasói sztorik