Nemzetközi foci

Van Gaal PL-címről álmodik

A világbajnokság után Angliában akar dolgozni, ha ez nem jön össze, visszavonul a 62 éves holland.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hollandia, Spanyolország és Németország után egy negyedik top bajnokságban is csúcsra akar érni Louis van Gaal. A holland válogatott 62 esztendős szövetségi kapitánya a világbajnokságot követően távozik a nemzeti tizenegy éléről, és kijelentette, vagy Anglia felé veszi az irányt, vagy visszavonul.

Korábbi lapértesülések szerint azonban a boldog nyugdíjas évek helyett a Manchester United vagy épp a Tottenham kispadja vár majd rá a következő években, így pedig lehetősége lesz valóra váltani az álmát…

“A célom az, hogy egy top csapat edzője legyek a Premier League-ben. Még sosem tapasztaltam az angol stadionok atmoszféráját. Bajnoki címet akarok nyerni egy negyedik országban is. Ez a célom, ennek eleget akarok még tenni” – vallott jövőbeli terveiről a holland mester a Bildnek.

“Vagy ez, vagy pedig visszavonulok és a feleségemmel Portugáliába költözünk” – tette hozzá Van Gaal.

“Természetesen nagyon szeretem a Bundesligát, de Németországban már nyertem, most egy újabb nagy trófeát akarok egy másik országban” – jelentette ki határozottan a 62 esztendős szakember.

Van Gaal korábban az Ajax és az AZ Alkmaar kispadján holland, a Barcelonával spanyolt, a Bayern Münchennel pedig német bajnoki címet nyert, de a Premier League trófeája még nagyon hiányzik a vitrinjéből.

Olvasói sztorik