Nemzetközi foci

Shaqiri minden ajánlatot meghallgat

A Bayern szélsője jól érzi magát Münchenben, de nem tagadja, vonzza a Premier League.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kemény harcot vív a csapatba kerülésért Xherdan Shaqiri, a Bayern München 22 éves szélsője. A svájci válogatott labdarúgó Pep Guardiola irányítása mellett tizennégy bajnokin lépett pályára az idei szezonban, azonban csupán egyet játszott végig, hatszor be, hétszer pedig lecserélte őt a katalán mester.

A korábbi bázeli sztárnak nincs könnyű dolga, mivel Franck Ribéryvel, Arjen Robbennel, Thomas Müllerrel és Mario Götzével kell megküzdenie a helyéért Guardiola együttesében. Ennek ellenére nem érzi úgy, hogy váltania kéne, bár azt nem tagadja, jól esik számára, ha arról hall, hogy európai élcsapatok érdeklődnek iránta. Hozzátette, ha valaki kopogtat az ajtaján, mindenképpen meghallgatja majd. Állítólag a Liverpool, a Napoli és a Juventus is erre készül…

“Amikor az ember megtudja, hogy ilyen klubok érdeklődnek utána természetes, hogy meg akarja hallgatni őket. Ugyanakkor semmi konkrétumról nem tudok az ügyben. Jól érzem magam Münchenben, de ha topklubok érdeklődnek az ember iránt, nem szabad őket csak úgy elhajtani” – nyilatkozta Shaqiri.

“A Borussia Mönchengladbach érdeklődéséről például most hallok először. Őket kell megkérdezni a dologról, mert én nem tudok semmit sem mondani róla” – tette hozzá a svájci szélső a goal.com-nak.

“Azt gondolom, a Bundesliga a legjobb hely a számomra, de nem tagadom, szívesen kipróbálnám magam a Premier League-ben, vagy a Serie A-ban egy napon” – tekintett a jövőben Xherdan Shaqiri.

Olvasói sztorik