Nemzetközi foci

Mou: Drogba visszatérhet a Chelsea-hez

A londoniak menedzsere szerint Didier Drogba fogja még a klubot segíteni.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Ma este a Galatasary színeiben akár végzetes csapást is mérhet korábbi csapatára, a Chelsea-re Didier Drogba, aki egy villanással könnyen lehet búcsúztatja majd a Bajnokok Ligájából a “Kékeket”.

A mérkőzést felvezető sajtótájékoztatón is kulcsszerepet játszott az elefántcsontparti labdarúgó személye. José Mourinhót, a Chelsea menedzserét azonban nem arról kérdezték, tart-e a 35 esztendős labdarúgótól, hanem arról, el tudja-e képzelni, hogy visszatérjen Londonba?

“Miért is ne?” – replikázott a felvetésre a portugál. “Ez ugyanakkor nem rajtam múlik. A Chelsea döntése lesz. De úgy hiszem, egy nap megtörténhet.”

“Azt nem tudom még, mikor. És azt sem, hogy játékosként, edzőként esetleg nagykövetként? Egy év múlva, négy-öt év múlva, vagy tíz év múlva? Csak abban vagyok biztos, ha egy játékos neve így összeforrt egy klubbal és a klub neve ennyire összeforrt egy játékoséval, akkor azt örömmel látják viszont. Kétségkívül ő a klub történetének egyik legfontosabb játékosa.”

“Hogy ugyanaz a játékos lenne 36 évesen, mint 26 évesen volt? Nem, nem hinném, hogy bárki is ugyanolyan lenne, de az biztos, hogy a világ egyik legjobb támadója még mindig” – tette hozzá José Mourinho.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik