Nemzetközi foci

Kegyelem a United-drukkerek számára

Az egyik fogadóiroda visszafizeti azokat a téteket, amelyeket a MU bajnoki címére tettek fel.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nem minden a profit, legalábbis erre enged következtetni Fred Done, a Betfred fogadóiroda tulajdonosának gesztusa. Az üzletember, aki egyébként maga is hatalmas Manchester United szurkoló úgy döntött, visszafizeti a tétjét mindenkinek, aki a “Vörös Ördögök” bajnoki címére fogadott az idény elején.

A fogadóiroda így csaknem 200 ezer fontot veszít, ám Done úgy érzi, a United jelenlegi szereplésével lényegében meglopja a csapat fanatikusait, akik vakon bíztak abban, hogy a Moyes-éra hasonló sikerrel veszi kezdetét, mint amilyennel Sir Alex Fergusoné véget ért.

“A klub szurkolói megérdemelnék, hogy legyen esélyük megnyerni egy ilyen fogadást, ehhez képest a csapat idén reménytelen, pocsék játékot produkál” – nyilatkozta a Manchester Evening News-nak Done, aki nem először fizet rá a United iránti elkötelezettségére.

A Betfred 1998-ban több mint fél millió fontot bukott el azon, hogy elkezdte kifizetni a MU bajnoki címére kötött fogadásokat, mikor a csapat 12 pont előnnyel vezette a bajnokságot, ám végül az Arsenal jutott a csúcsra.

Done hozzátette, nem is az a legszörnyűbb az egészben, hogy idén sanszuk nincs a bajnoki címre, hanem az, hogy menet közben a városi rivális Manchester City is túl nőtt rajtuk. “Ma már Manchesterben sem mi vagyunk az első számú klub” – kesergett az üzletember.

Olvasói sztorik