Nemzetközi foci

Beckhamből egy már nem is elég

A United korábbi kiválóságának már két fia is az Arsenalnál játszik.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A 11 esztendős Romeo után kilenc éves öccsét, Cruz Beckham is az Arsenal igazolt labdarúgója lett – számol be a Daily Star. Ezzel az angol ikon, David Beckham mindhárom fia igazolt labdarúgóvá vált. A legidősebb, Brooklyn a Chelsea-t és a QPR-t is megjárta korábban, az angol bukik szerint pedig minden esélye megvan arra, hogy idővel apja nyomdokaiba lépve akár angol válogatott is legyen.

Az korábban sem volt titok, hogy Romeo hatalmas Arsenal szurkoló, annak ellenére is, hogy édesapja a nagy rivális Manchester United ikonikus figurája volt – igaz még a fiú születése előtt.

Érdekesség, hogy a két fiú mellett apjuk is egyre többször bukkan fel a londoni klub környékén. És nemcsak azért, mert a srácokat edzésre, vagy épp meccset nézni viszi, múlt télen például Arséne Wenger keretével edzett több héten át, hogy fitten tartsa magát.

Ugyan még csak kilenc esztendős, ám a szakértők azt mondják, Cruz is örökölte apja remek labdaérzékét és rugótechnikáját, így megfelelő edzői irányítás mellett még sokra viheti a labdarúgópályán.

A kérdés már csak az, a három fiú után Becks legkisebb gyermeke, a kis Harper is követi-e bátyjai példáját? Vélhetően a női labdarúgásnak sem ártana egy Beckham…

Olvasói sztorik