Nemzetközi foci

Van Persie cáfolja, hogy távozna

Legfrissebb nyilatkozata szerint a holland ék kész arra, hogy a Unitedtól vonuljon vissza.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Amint arról beszámoltunk, spanyol lapértesülések szerint a Real Madrid szívesen látná sorai közt Robin van Persie-t, a Manchester United szebb napokat is megélt holland támadóját. A 30 esztendős labdarúgó a BBC-nek adott nyilatkozatában azonban cáfolta, hogy a csapat pocsék eredményei miatt a távozáson törné a fejét.

“Az igazat megvallva jól érzem magam Manchesterben. Négy évre írtam alá 2012-ben, és azt sem bánnám, ha még ennél is tovább maradhatnék a csapatnál” – mondta az Arsenal korábbi kiválósága.

“David Moyes irányítása alatt új dolgokat tanultam, és azt érzem napról napra fejlődök még mindig. Tiszteljük egymást és azon dolgozunk, hogy a lehető legjobban menjenek a dolgok. Élvezem a közös munkát és biztos vagyok abban, hogy meg is lesz ennek az eredménye.”

“Sokan próbálnak úgy tenni, mintha az én fejemmel gondolkoznának, de tudtommal ezt még mindig csak én tudom megtenni. Az elmúlt hetekben sok olyan dolgot olvastam, amik túl mentek a határon. Nem igazak azok a hírek, amelyek arról szólnak, hogy rossz lenne a viszonyom a menedzserrel” – tette hozzá RVP.

“Azt nem bánom, ha a pályán mutatott teljesítményem miatt kritizálnak, de azt annál inkább, ha szenzációt csinálnak a nevemmel, miközben meg se kérdeznek” – nyilatkozta a 30 esztendős holland.

Olvasói sztorik