Nemzetközi foci bajnokok ligája

Fabregas még hisz a triplázásban

A 26 éves középpályás szerint korai temetni a Barcelonát, bár tény, nincs könnyű dolguk.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Az elmúlt hetek közel sem a megszokott sikerekről és csillogásról szóltak Barcelonában. A katalán együttes legutóbbi kilenc bajnokijából csupán négyet tudott megnyerni Spanyolországban, és ezen keveset kozmetikáz az a tény, hogy kettős győzelemmel búcsúztatták a Manchester Cityt a Bajnokok Ligájából.

A csapat 26 esztendős középpályása, Cesc Fabregas ugyanakkor amondó, korai még temetni a Barcelona bajnoki reményeit, a keret ugyanis alkalmas arra, hogy triplázzon, azaz a ligában, a kupában és a BL-ben is csúcsra érjen, még ha jelenleg akadnak is nehézségeik.

“Aggasztó és kissé elkeserítő, hogy szinte minden irányból kritikus támadások érik a csapatot. Én egészen másképp látom a helyzetünket. Keressük a megújulást, az újjászületést” – nyilatkozta az El Mundo Deportivónak Fabregas.

“Mi mindent megteszünk a klubért és úgy hiszem, a favoritok közé tartozunk mindhárom sorozatban” – utalt a labdarúgó arra, hogy a BL-t, a bajnokságot és a kupát is megnyerhetik még.

“Igen, valóban jó lenne elkerülni a BL-negyeddöntőben a Bayernt és a Realt. De akkor ott van a Chelsea és a PSG, amely nagy ugrást tett a kvalitások terén. Egyetlen könnyű ellenfél sincs már, de senkitől sem kell félnünk” – tette hozzá Fabregas.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik