Nemzetközi foci

Courtois kaphat még egy évet Madridban

Ehhez azonban meg kell hosszabbítania a Chelsea-nél 2016 nyarán lejáró szerződését.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Az AS értesülése szerint újabb fordulat állhat be Thibaut Courtois, a Chelsea belga válogatott kapusának ügyében, aki jelenleg harmadik kölcsönidényét tapossa az Atlético Madrid színeiben.

A 21 éves hálóőr szerződése 2016-is szól a londoni klubnál, ahol még egy percet sem védhetett, ennek ellenére szeretnék elérni, hogy minél hamarabb hosszabbítson.

José Mourinho, a Chelsea menedzsere, valamint Roman Abramovics, a klub tulajdonosa sem akar lemondani a tehetséges kapusról, akit korábban a Barcelonával és a Real Madriddal is hírbe hoztak. A spanyolok úgy tudják ennek érdekében azzal az ajánlattal állt elő, hogy Courtois kössön új szerződést a Stamford Bridge-en, cserébe pedig még egy évig maradhat Madridban, ahol biztos a helye a kapuban.

Korábban arról lehetett olvasni, Mourinho mindenképpen visszarendeli majd Londonba Courtois-t, aki így Petr Cech-kel kell, hogy megküzdjön majd a csapatba kerülését. A belga kapus azonban kijelentette, védeni szeretne, és ha csak a kispadon jut számára hely, úgy nem akar a Chelsea-nél szerepelni.

A lap ugyanakkor hozzáteszi, ha Courtois nem hajlandó hosszabbítani, úgy Abramovics utasítására a szerződéséből hátra lévő két évet Londonban kell eltöltenie, Cech árnyékában, újabb kölcsönidény nélkül.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik