Nemzetközi foci

Pirlo marad a Juventusnál

A veterán megerősítette, „lehetetlen”, hogy távozzon.

Kapcsolódó cikkek

Ne maradj le a topligák friss híreiről! Eredmények, nyilatkozatok, átigazolási pletykák! Klikk és like a Facebookon!

A Juventus sztárja, Andrea Pirlo megerősítette a szurkolókat abban, hogy biztosan szeretett klubjánál tölti a következő időszakot is és még a közeljövőben aláírja új szerződését.
A középpályás jelenlegi kontraktusa a szezonvégén jár le és mindkét fél örömmel folytatná az együttműködést, bár Pirlo beismerte, volt néhány vita a részleteket illetően.
„Még nem írtam alá. Vannak apró dolgok, amikről még egyeztetnünk kell, de nincs arra semmi esély, hogy távozok. A bejelentés hamarosan megérkezik” – mondta a La Gezzetta dello Sportnak.
„Nagyon elfoglaltak voltunk az utóbbi időben és nem volt rá alkalom, hogy ezt megfelelően átbeszéljük. Amint lesz egy percünk, lefixálunk mindent, a szurkolók nyugodtan hátradőlhetnek.”
Pirlo arról is beszélt, hogy ő és edzője, Antonio Conte fantasztikus viszonyt ápolnak, bár viták előfordulnak, amikor kimarad a kezdő tizenegyből.
„A mester és én mindig remekül kijöttünk. Persze, néha összezörrenünk, de ez természetes, sosem fogsz olyan játékost mosolyogva látni, akit lecserélnek vagy éppen a padon ücsörög.”
„De ezek apróságok. Ő az egyik legjobb edző, akivel valaha dolgoztam. Kiváló szakember és lenyűgöz a technikai felkészültsége, a koncentrációja és a képessége, hogy mennyire tud összpontosítani. A vágy pedig, ahogy a tökéletességre törekszik, lenyűgöző. ”
A Juventus ma este lép pályára a Fiorentina ellen az Európa Ligában a legjobb tizenhat között.
Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Olvasói sztorik