Nemzetközi foci

Bendtner részegen randalírozott

Az ittas dán nemi szervét mutogatta és egy taxisofőrt fenyegetett meg.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Nicklas Bendtner barátai valószínűleg nem mostanában indulnak útnak bulizni a válogatott labdarúgóval, az Arsenal játékosa ugyanis vállalhatatlanul viselkedett szerdára virradó éjszaka.
A dán BT című napilap címlap sztoriban foglalkozott a kínos esettel, mostanra pedig az egész világ a 26 éves labdarúgón röhög vagy éppen szánakozik.
Az Arsenal kedd este a Bayern München ellen lépett pályára a Bajnokok Ligájában, ahonnan ki is estek, a csapatból Bendtner azonban kimaradt és hazájában tartózkodott, gondolta, ez remek alkalom egy kis lazításra.
Azonban óvatosabb lehetett volna, mert köztudottan nem bírja az alkoholt vagy csak nem tudja, hol a limit, de nem először keveredett részegen balhéba. Most egy koppenhágai taxisofőrt vett célba, aki mit sem sejtve engedte autójába a társaságot.
Bendtner idegrohamot kapott és elkezdett veszekedni a sofőrrel, káromkodott, majd kigombolta a nadrágját és később a péniszét is mutogatta és az autóhoz dögölte, barátainak kellett leállítaniuk.
Az esetről a taxisofőr így nyilatkozott: „25 éve taxizom és sok részeggel találkoztam már, de még sosem tapasztaltam ehhez foghatót.”
Az Arsenal nyomoz az ügyben, Bendtner maximum két havi bérének megvonásával számolhat. Nem tudni, ez mennyire viseli meg, mert köztudott, hogy alig várja, hogy nyáron elhagyja az Ágyúsokat, ahol nem kap túl sok játéklehetőséget, erről korábban így nyilatkozott:
„Nem gondolom, hogy valaha is félvállról vettem volna a dolgokat és úgy álltam volna hozzá, hogy csesszétek meg magatokat, tojok az egészre, hanem igenis ott voltam fejben és játékban, és minden tőlem telhetőt megteszek a szezon végéig. Aztán valószínűleg elválnak az útjaink. Nem lesznek bennem rossz érzések emiatt.”
Szerződése ugyan lejár és szabadon igazolhatóvá válik, kérdés, kinek kell egy ilyen balhés játékos akár ingyen is…
Ne maradj le a topligák friss híreiről! Eredmények, nyilatkozatok, átigazolási pletykák! Klikk és like a Facebookon!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik