Nemzetközi foci

A United egykori hősét letartóztatták

Eric Cantona megtámadott egy férfit, a londoni rendőrség őrizetbe vette.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
A Manchester United legendáját szerdán letartóztatták és csak figyelmeztetés után engedték el Londonban, miután szóváltásba keveredett egy férfival, majd a dolog tettlegességig is fajult az egykori labdarúgó részéről.
Az incidens az angol főváros egyik előkelő negyedében, Primrose Hillen történt szerdán ebédidőben. Az egyelőre nem tisztázott, mi váltotta ki az erős indulatokat és nem tudni, hogy az áldozat, aki egyébként nem szorult orvosi ellátásra, kíván-e feljelenést tenni.
A Metropolitan Police (Londoni Városi Rendőrség) a következő közleményt adta ki: „A rendőrséget a Regents Park Roadra hívták (angol idő szerint) egy órakor, március 12-én szerdán egy veszekedés miatt. Egy negyvenes éveiben járó férfi volt az elkövető, aki testi sértést okozott, emiatt őt őrizetbe vettük és figyelmeztettük. Sem az áldozat, sem az elkövető nem szorult orvosi ellátásra.”
Cantonának nem ez volt az első kirívó esete, 1995-ben egy Crystal Palace elleni mérkőzésen egy elhíresült kung-fu mozdulattal megrúgta az ellenfél védőjét, Richard Shawt.

Ne maradj le a topligák friss híreiről! Eredmények, nyilatkozatok, átigazolási pletykák! Klikk és like a Facebookon!

Olvasói sztorik