Nemzetközi foci

Courtois 2016-tól a Real Madridban?

Spanyol rádióinformációk szerint a belga hálóőr közölte az Atlético vezetőségével, hogy a riválisnál szeretne védeni.

Ne maradj le a topligák friss híreiről! Eredmények, nyilatkozatok, átigazolási pletykák! Klikk és like a Facebookon!

Thibaut Courtois nyáron visszatér a Chelsea-hez, hogy aztán legkésőbb két idénny múlva, jelenlegi kontraktusa lejártakor a Real Madridhoz igazoljon – hangzott el az Cadena SER műsorán hallható El Largueróban.

A belga hálóőr a hírek szerint közölte Gíl Martinnal, az Atlético Madrid klubelnökével, hogy a városi riválisnál képzeli el a jövőjét. Ezzel egy időben pedig a Real Madrid felvette a kapcsolatot a Chelsea-vel, hogy Courtois kivásárlásáról tárgyaljanak.

José Mourinho korábban kijelentette, nem szándékozik elengedni a futballistát egyetlen Bajnokok Ligájában érdekelt riválishoz sem. Courtois azonban amondó, ha a Chelsea nem adja el pénzért, úgy két év múlva, 2016-ban lejáró szerződése kifutását követően csatlakozik a “Királyi Gárdához”.

A hír, mely szerint a Real Madrid élénken érdeklődik a 21 esztendős kapuvédő iránt, nem új keletű, korábban több spanyol és angol lap is beszámolt róla. Courtois azonban eddig úgy nyilatkozott, tavasszal tárgyalóasztalhoz ül a Chelsea vezetőségével, és csak ezt követően dönt a jövőjéről.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Olvasói sztorik