Nemzetközi foci

Henry Amerikába várja Puyolt

A NY Red Bulls francia klasszisa szerint remek dolog lenne, ha Puyol az MLS-ben vezetne le.

Ne maradj le a topligák friss híreiről! Eredmények, nyilatkozatok, átigazolási pletykák! Klikk és like a Facebookon!

Amint arról beszámoltunk, Carles Puyol, a Barcelona ikonikus védője kedden bejelentette, az idény végén távozik a katalán klubtól, így 15 profi idényt követően új kihívás után néz. A 35 éves bekk ugyanakkor azt még nem árulta el, az idényt követően visszavonul, vagy külföldre igazol-e.

Thiery Henry, Puyol korábbi barcelonai csapattársa amondó, a legjobb döntés az lenne a rutinos védő számára, ha Amerika felé venné az irányt, ahol az MLS egyik legnagyobb sztárja lehetne karrierje alkonyán.

“Ha ide akar jönni, üdvözlöm” – nyilatkozta a francia támadó az ARA-nak. “Ha Puyol Amerikába igazol, az remek dolog. Remek lenne a bajnokságnak és remek lenne neki magának.”

Henry hozzátette, nem beszélt korábbi csapattársával, de nem is érzi szükségesnek, hogy megpróbálja befolyásolni a döntésében.

“Intelligens és megbízható ember, aki pontosan tudja, mit akar. Bárhogy is lesz, tiszteletben kell tartani a döntését. Élvezzük ki az utolsó hónapokat, amit a Barcelona szerelésében tölt. Legyen ő a példa a csapat és a klub előtt” – mondta az Arsenal egykori csapatkapitánya.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Olvasói sztorik