Nemzetközi foci

Az AC Milan Lópezt akarja

A spanyol kapust Cristian Abbiati utódjául szánják Milánóban.

Ne maradj le a topligák friss híreiről! Eredmények, nyilatkozatok, átigazolási pletykák! Klikk és like a Facebookon!

Olasz lapértesülések szerint az AC Milan minden követ megmozgat, hogy nyáron megszerezze Diego López, a Real Madrid kapusának aláírását.

A 32 esztendős spanyol hálóőrt már korábban is szerették volna leigazolni a lombardiaiak. Carlo Ancelotti, a Real Madrid jelenlegi vezetőedzője 2001 és 2009 közt épp a milánóiakat igazgatta, Adriano Galliani, a klub alelnöke pedig elismerte, több ajánlatot is tettek ebben az időben a Villarreal egykori hálóőréért.

A Milannak mindenesetre nincs könnyű dolga, ha valóban meg akarja szerezni Iker Casillas riválisát. Lópezt a hírek szerint a Tottenham Hotspur is szívesen látná, amennyiben a francia válogatott Hugo Lloris távozik. Ráadásul a Real Madrid sem válna meg tőle egykönnyen, mivel a bajnokságban remek teljesítményt nyújt, szerződése pedig 2017 nyaráig érvényes a “Királyi Gárdánál”.

López a 2012/13-as idény téli átigazolási időszakában tért vissza Madridba, miután Iker Casillas megsérült a Valencia elleni kupameccsen. A 3,5 millió euróért megszerzett hálóőr azóta alapember a bajnokságban, 42 bajnokin lépett pályára, míg a kupában és a Bajnokok Ligájában a spanyol válogatottsági rekorder, Casillas kap szerepet.

A 32 éves kapus a veterán olasz, Cristian Abbiati örököse lehet Milánóban, aki idén már 37. életévét tapossa.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Olvasói sztorik