Nemzetközi foci

A Juve és a PSG Pogbáról tárgyalt

A Ligue 1 bajnoka hazacsábítaná a játékost Franciaországba.

Ne maradj le a topligák friss híreiről! Eredmények, nyilatkozatok, átigazolási pletykák! Klikk és like a Facebookon!

Nasser AL-Khelaifi, a Paris Saint-Germain elnöke Andrea Agnellivel találkozott egy párizsi hotelben, hogy beszélgessenek Paul Pogba lehetséges átigazolásáról.
A PSG-t már korábban is szóba hozták a francia válogatott labdarúgóval, mert a nyáron még az eddiginél is erősebb keretet szeretnének felépíteni, most pedig lépéseket is tettek és kicsit felkavarták az állóvizet a francia csapat vezetői.
Pogbának 2016 nyaráig szóló szerződése van a Juventussal és a Serie A listavezetője készen áll rá, hogy meghosszabbítsa a 20 éves futballista kontraktusát az azt követő időszakra is.
A zebrák hajlandóak lennének egy 2018 júniusáig szóló szerződést felajánlani a franciának, évi 4,5 millió eurós fizetéssel.
Eddig úgy tűnt, a középpályás érinthetetlen, azonban Agnelli beismerte, ha nagy összegű ajánlat érkezik érte, lehetséges, hogy a Juve nem tud ezzel lépést tartani.
A PSG úgy tűnik, hajlandó lenne mélyebben a zsebekbe nyúlni, hogy kifizesse a tehetség árát, a korábbi manchesteri játékos akár 9 millió eurót is kereshetne Franciaországban szezononként, ez pedig roppant vonzó lehet számára.
Pogba nem lesz olcsó vétel, ha összejön a transzfer, így a PSG a pénzen kívül felajánlaná érte Ezequiel Lavezzit és Lucas Mourát is.
Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik