Nemzetközi foci

A Manchester City 200 millió eurót adna Messiért

Az El Confidencial értesülése szerint a Manchester City a Barca sztárjára hajt.

Kapcsolódó cikkek

Az El Confidencialt az egyik legmegbízhatóbb üzleti lapként tartják számon Spanyolországban, tehát nem egy bulvár újságról van szó. A csütörtök reggeli számban pedig azt írták, hogy a Manchester City a nyáron egy 200 millió eurós ajánlatot tesz Lionel Messiért.

Lionel Messi új szerződést szeretne Barcelonában, ám egyelőre úgy tűnik, nem kapja meg a kért feltételeket. Az El Confidencial szerint a Manchester City vezetői megkeresték Lionel Messi édesapját, és jelezték neki, készek 200 millió eurót kifizetni a fiáért.

A cikkben az is olvasható, hogy Lionel kicsit kiábrándult a barcelonai életből, és máshol képzeli el pályafutását. Ferran Soriano és Txiki Begiristain, a Manchester City vezetői korábban a Barcelonánál dolgoztak, biztosították Messit arról, hogy szezononként 25 millió eurót kereshet.

A lap szerint a PSG is beszáll majd a licitbe, és ha kell Zlatan Ibrahimovicot is eladják, hogy helyet csináljanak Messinek. Az cikk végén az olvasható, hogy az sem elképzelhetetlen, hogy a Barcelona teljesíti az argentin támadó kívánságát, hogy megpróbálja magánál tartani.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik