Nemzetközi foci

Tízezer aláírás a MU-játékos ellen

Az angolok nagyon nem akarják Cleverleyt a világbajnokságon látni. Hodgsont nem érdekli.

Ne maradj le a topligák friss híreiről! Eredmények, nyilatkozatok, átigazolási pletykák! Klikk és like a Facebookon!

Már több mint 10 ezer aláírója van annak az online petíciónak mely azt szeretné elérni, hogy Tom Cleverley, a Manchester United 24 éves középpályása ne kapjon helyet az angolok világbajnoki keretében.

Az aláírásgyűjtést egy blackpooli szurkoló, Glenn McConnell indította múlt hónapban, és igen hamar komoly hírnévre tett szert általa. A drukker szerint Cleverley borzalmas teljesítményt nyújt mind a bajnokságban csupán hetedik helyen szerénykedő Manchester Unitedban, mint eddigi fellépései alapján a válogatottban, így nincs helye Brazíliában.

Roy Hodgson, az angol válogatott szövetségi kapitánya eközben nevetségesnek titulálta a kezdeményezést és kijelentette, köszöni szépen, de nem kér segítséget abban, hogy kinek küldjön – vagy épp ne küldjön – behívót.

“Nem foglalkoztat a petíció, szerintem Cleverley eleget tett ahhoz, hogy helye legyen a harmincas keretben. Nem fogom meggondolni magam egy ilyen kezdeményezés miatt, és nagyon remélem, a jövőben sem kell majd hasonló esetekkel foglalkoznom. Aligha igazságos egyetlen embert okolni a United gyenge szereplése miatt” – reagált az érezhetően frusztrált Hodgson.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Olvasói sztorik