Nemzetközi foci

Casillas: 40 éves koromig is maradnék

A Real kapusa a mellőzöttség ellenére is ki akarja tölteni a szerződését.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Ugyan csak a Bajnokok Ligájában és a spanyol Király Kupában jut szóhoz, Iker Casillas kvalitásai továbbra sem koptak meg. A 32 esztendős hálóőr több remek védést is bemutatott az elmúlt hetekben, ráadásul tétmeccsen több mint 880 perc után kapott ismét gólt múlt héten a Schalke elleni BL-találkozón.

A mutató több mint impozáns, a 32 esztendős hálóőr pedig amondó volt, ideje az utolsó kételyeket is eloszlatni a jövőjével kapcsolatban.

“Akár 40 éves koromig is védhetek. Ha egy kapus odafigyel magára, a kor nem jelent akadályt. Szeretném, ha még ekkor is a Real Madridnál játszhatnék, de tudom eljön a pillanat, amikor ez már nem lesz lehetséges. Ha lejár a jelenlegi szerződésem, majd felteszem a kérdést, hogyan tovább, de addig biztosan maradok Madridban” – nyilatkozta a Melody FM-nek Casillas.

“Trófeákat akarok nyerni. Nincs annál csodálatosabb, mint mikor erre minden esélyed megvan, és aztán együtt ünnepelhetsz a szurkolóiddal. Másfelől a futball utáni karrieremre is gondolnom kell. Szeretném kapcsolatban maradni a labdarúgással, és ebben a Real Madrid sokat segíthet a későbbiekben” – tette hozzá a spanyol válogatottsági rekordot tartó kapus.

A 12 millió euróra taksált hálóőr jelenlegi szerződése 35 éves koráig, 2017 nyaráig köti a “Királyi Gárdához”.

Olvasói sztorik