Nemzetközi foci

Rummenigge: “Vehetünk még Dortmund-játékost”

A klubelnök szerint minden rendben van a Bayern átigazolási politikájával.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mario Götze és Robert Lewandowski. Csak két játékos a közelmúltból, akiknek a klubváltása komoly vihart okozott Németországban. Mindketten a Borussia Dortmund játékosaként mondtak igent a Bayern München hívására… és a lista hamarosan tovább bővülhet.

Amint arról beszámoltunk, német lapértesülések szerint hamarosan Ilkay Gündogan, a BVB válogatott középpályása is a bajor gárdához igazolhat. Mindezt látszik megerősíteni Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München elnökének minap adott nyilatkozata is.

A korábbi kiváló labdarúgó szerint a klub átigazolási politikája a jövőben sem fog megváltozni, ha úgy látják, hogy a Dortmund valamely játékosa jól illeszkedne a Bayernbe, akkor meg fogják próbálni megszerezni.

“Sosem hoznánk olyan értelmetlen döntést, hogy többé ne igazoljunk dortmundi játékost” – mondta Rummenigge a ZDF-nek. “Múlt nyáron találkoztam a BVB vezérigazgatójával és tisztáztuk a korábbi nézeteltéréseinket. Jó viszonyt ápolunk a Dortmunddal. Ha szükségünk van egy játékosra, képesek vagyunk megszerezni” – nyilatkozta a Bayern elnöke.

A kérdés tehát az, vajon Ilkay Gündogan lesz a következő?

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik