Nemzetközi foci

Felix Kroos Manchesterbe menne

A Werder Bremen támadója szerint fivérét is megmozgatta az ajánlat, nem kell neki tanácsot adnia.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Igencsak érdekli Toni Kroost, a Bayern München német válogatott középpályását a lehetőség, hogy nyártól a Manchester United együttesében folytassa pályafutását – derül ki öccse, Felix Kroos minap adott nyilatkozatából.

“Már beszéltünk arról, hogy megvan a lehetősége arra, hogy Manchesterbe igazoljon” – mesélte a Sky Germanynek Felix. “A Manchester United álmaim csapata egészen gyerekkoromtól kezdve. Ennek ellenére nem adtam neki tanácsot. Ő maga is képes meghozni a jó döntést. Vannak rosszabb helyzetek is, mint egy ilyen kérdésről dönteni” – tette hozzá a szintén Bundesliga-játékos fivér.

Toni Kroos szerződése 2015 nyarán lejár a Bayern Münchennél és fizetési igényei miatt továbbra sem sikerült megegyeznie a klubvezetőkkel a közös folytatásról.

A United kispadján ülő David Moyes hosszú ideje szeretné megszerezni a 24 éves futballistát, a következő átigazolási időszakban pedig nem kevesebb, mint 100 millió font áll majd a rendelkezésére új játékosok szerződtetésére az angol sajtó szerint, így Kroost is kivásárolhatja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik