Nemzetközi foci

Wenger már a napokban aláírhat

Hosszabbít a francia szakember. Egy új korszak kezdete az ágyúsoknál?

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Hamarosan meghosszabbíthatja szezon végén lejáró szerződését Arséne Wenger. Ivan Gazidis, az ágyúsok vezérigazgatója még januárban nyilatkozta, hogy mindenképp megegyeznek a Wengerrel a folytatást illetően, azonban akkor többet nem árult el.
A Mirror arról ír, hogy a 64 éves edző ezredik Arsenal-mérkőzésén jelentik majd be az új kontraktust. Ez a találkozó pedig március 22-én esedékes a Chelsea ellen a Stamford Bridge-en. A hírek szerint Wenger heti 160.000 fontot tehet majd zsebre, ami körülbelül 60 millió forinttal egyenlő. Évi keresetéből meg tudná venni a hazai NB1 jelenlegi listavezető Debrecen összes játékosát (a transfermarkt.de adatai szerint).
A francia ikon 1996 óta ül a londoni együttes kispadján. Ez idő alatt 3 bajnoki címet, 4 kupát és 4 szuperkupát nyert a csapattal. 9 éve azonban egyetlen trófeát sem tudtak bezsebelni az ágyúsok. Wenger elárulta, hogy csak abban az esetben hosszabbít szerződés, ha meg lesz bizonyosodva arról, hogy csapata ismét képes lesz trófeákat nyerni. Ezek szerint az Arsenal hamarosan megtöri a majd’ egy évtizedes csendet?!
Az Arsenal jelenleg a második helyen áll az angol bajnokságban, ott van a kupa negyeddöntőjében, ahol egy hét múlva az Evertont látja majd vendégül, illetve a Bajnokok Ligájában is talpon van még az együttes, igaz, korántsem lesz könnyű dolga az ágyúsoknak Münchenben a visszavágón. Bizony, idén érik egy trófea a csapatnak.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik