Nemzetközi foci

Balotelli a Tottenham célkeresztjében

Olasz sajtóhírek szerint a Spurs-ben is folytathatja a fenegyerek.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Túlzás lenne azt állítani, hogy jól megy a Milannak az olasz bajnokságban. Márpedig ha a csapat a következő szezonban nem jut be az Európa Ligába sem, könnyen megeshet, hogy Mario Balotelli szedi a sátorfáját és továbbáll. A botrányairól is híres olasz válogatott támadót legutóbb az Arsenallal hozták szóba, most pedig szintén egy londoni csapattal, a Tottenhammel boronálták össze.

Franco Baldini, a Spurs sportigazgatója – aki tavaly nyár óta élvezi ezt a pozíciót – együtt érkezett az angol fővárosba Éric Lamela-val az AS Roma-tól, szívesen látná Balotellit a csapatában. A londoni együttes nem lenne rest megválni Lamela-tól, plusz egy kisebb összeget is hozzátűzne még a cseréhez az olaszoknak.
Balotelli 2013 telén érkezett Milánóba, kontraktusa pedig 2017 nyaráig érvényes. Jelenleg alapembernek számát a nem túl acélos vörös-feketénél, azonban ha a csapat egyik európai kupában sem tudja majd képviseltetni magát, nem valószínűtlen, hogy megválnának a válogatott támadótól, hiszen pénzhez is jutnának, illetve soraiban tudhatnák a tehetségnek kikiáltott argentin válogatott csatárt, Lamelát.

Olvasói sztorik