Nemzetközi foci

A Chelsea a Leverkusen szélsőjét figyeli

Julian Brandt még csak kétszer lépett pályára a Bundesligában, de már most csodagyereknek tartják.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Angol lapértesülések szerint a Chelsea továbbra is élénken érdeklődik Julian Brandt, a Bayer Leverkusen mindösszesen 17 esztendős középpályása iránt. Az ifjú labdarúgó idén januárban igazolt a VfL Wolfsburg utánpótlás-csapatától a “Gyógyszergyáriakhoz”.

A szélsőt Angliában sokan a következő Adnan Januzajként tartják számon, vélhetően nem is véletlen, hogy a Chelsea mellett a Manchester United a másik nagy csapat, amely szorgalmazza Brandt megszerzését.

A 17 éves futballista eddig kétszer lépett pályára a Bundesligában, a Schalke ellen elszenvedett 2-1-es vereség alkalmával kilenc, a Wolfsburgban 3-1-re elbukott bajnokin 17 perc jutott neki. Utóbbi mérkőzésen összesen nyolcszor ért labdához, háromszor ráadásul elpasszolta azt, így ha a londoni klub megfigyelői arra jártak, aligha jó szájízzel hagyták el a helyszínt.

Brandt árát jelenleg egymillió euróra taksálja a Transfermarkt, ám a Bayer Leverkusen, melyhez 2019 nyaráig köti élő szerződés, aligha engedi el ilyen olcsón a jövő egyik legnagyobb reménységét…

Olvasói sztorik