Nemzetközi foci

Az angolok a német csodagyerekért küzdenek

Julian Brandtet vinné a Chelsea és a United is.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Manchester United a német csodatinit, Julian Brandtet szeretné megszerezni a következő szezonra, írja a Sunday Mirrorban Alan Nixon. A 17 éves tehetséget a hírek szerint a Chelsea is kinézte magának.

Brandt idén januárban csatlakozott a Bayer Leverkusenhez, ahol élete első profi szerződését írta alá, háta mögött hagyva a Wolfsburg utánpótláscsapatát.

A széleken bevethető labdarúgót sokan már most úgy emlegetik Angliában, mint az új Januzaj, aki ha a váltás mellett dönt, világsztárokat megszégyenítő feltételekkel kaphat szerződést David Moyestól vagy José Mourinhótól.

A Chelsea ráadásul múlt év végén már közel járt ahhoz, hogy megszerezze Brandt aláírását, ám a labdarúgó végül úgy döntött, egyelőre hazájában szeretne bizonyítani. A Leverkusenben eddig két mérkőzésen lépett pályára csereként, összesen 26 percet töltve a pályán. A Bajnokok Ligájában egy félidőt kapott a PSG ellen 4-0-ra elbukott nyolcaddöntős találkozón.

Brandt a német U-válogatottakban összesen 29-szer lépett pályára és kilenc gólig jutott eddig. Már most az U19-es csapat alapembere, pedig két évvel fiatalabb csapattársainál.

Olvasói sztorik