Nemzetközi foci

Balotelli sokat fejlődött

Seedorf szerint játékosa sokat komolyodott az elmúlt hetekben.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Az AC Milan vezetőedzője úgy véli, Mario Balotelli hatalmas fejlődést mutatott az elmúlt néhány hétben, amióta ő megérkezett a San Siróba.
Az olasz válogatott játékos háromszor talált a hálóba, amióta a korábbi középpályás leváltotta Massimiliano Allegrit a kispadon a vörös-feketéknél, bár a hosszú távú jövője még mindig bizonytalan.
Balotelli a top 10 rosszfiú listáján szerepel a France Football nemrégiben kiadott cikkében, a gyakori érzelemkitörései és olykor rendkívül érdekes viselkedése miatt, de mindezek ellenére Clarence Seedorf meg van róla győződve, hogy a korábbi Inter-játékos drasztikus változáson esett át az elmúlt hetekben.
„Balo egy édes srác velem, nagyon barátságos, pozitív és látványosan fejődik a viselkedése. Hatalmas javulást látok a játékában amióta megérkeztem Milánóba” – mondta az edző egy sajtótájékoztatón.
Talán minden rosszfiú megjavul egyszer. Annyi biztos, a Milannak talán most van leginkább szüksége egy jó Balotellire, mert a jelenlegi szereplésük kritikán aluli…

Olvasói sztorik