Nemzetközi foci

Mégis inog Moyes alatt a kispad?

Louis van Gaalt állítólag nem csak a Tottenham kereste meg Angliából...

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Telegraaf értesülései szerint a Tottenham Hotspur mellett a Manchester United is érdeklődést mutat a holland szövetségi kapitány, Louis van Gaal jövőbeli szolgálataira. A Bayern Münchennel 2010-ben BL-döntőig jutó holland szakember jövője egyelőre bizonytalan az Oranje kispadján, csak azt tudni, a brazíliai világbajnokságon még ő vezeti Arjen Robbenéket.

Van Gaalt először múlt decemberben hozták szóba a Tottenhammel, amikor a portugál André Villas-Boast menesztették a White Hart Lane-ről, azonban a holland szakember nem akarta feláldozni a válogatott kispadját azért, hogy Londonba költözhessen. A „Sarkantyúsok” így a korábbi megbízott edzőt, Tim Sherwoodot nevezték ki menedzserül, igaz a pletykák szerint csak addig, míg nyáron megszerezhetik Van Gaalt.

Azonban menet közben a Manchester Unitednál sem alakulnak jól a dolgok. David Moyes első szezonja eddig több, mint kiábrándító az Old Traffordon. A csapat kiesett a Ligakupából és az FA-kupából egyaránt, a bajnokságban csupán a hetedik helyen állnak 15 pontos lemaradásban a listavezető Chelsea, és 11 egységgel elmaradva az utolsó BL-indulással kecsegtető negyedik helytől, amit jelenleg a Liverpool birtokol.

Ha United jövőre nem lehet ott a Bajnokok Ligájában, az könnyen lehet, hogy Moyes állásába kerül, ebben az esetben pedig jöhet a vasszigoráról ismert Van Gaal korszaka az Old Traffordon.

Olvasói sztorik