Nemzetközi foci

Neymar: Apám megérdemelte a milliókat

A brazil csillag szerint a Santos elnökeinek viselkedése felháborító.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Amint arról beszámoltunk, újabb adócsalási vizsgálat indult a Barcelona ellen Neymar nyári leigazolása kapcsán. A 22 éves labdarúgó szerződtetése körül több szokatlanságra is felfigyelt a spanyol állam, ráadásul korábbi csapata a Santos, és a labdarúgó játékjogának korábbi résztulajdonosa a DIS üzletlánc is bíróságra ment igazáért.

A Santos vezetősége Neymar apján akarja számon kérni azt a 40 millió eurós tételt, amit a katalán klubtól kapott azért, hogy fia a Barcelona játékosa legyen. Eközben a Santos „csupán” 17,1 millióval gazdagodott.

„Veszem a bátorságot, hogy még egyszer beszéljek az ügyünkről” – írta Neymar az Instagramon. „Ma megértettem, hogy jó barátom, Ganso, miért nem maradt a Santosnál. Nem arról volt szó, hogy ne akart volna ott játszani, vagy ne szeretné a klubot, hanem az igazgatóság miatt döntött így!”

„Én mindig is tiszteltem őket. Teljesen csalódott vagyok a korábbi elnök, LAOR (Luis Alvaro de Oliveira Ribeiro – a szerk) és a jelenlegi, Odilio miatt. De főleg LAOR miatt, akit mindig is szeretettel és csodálattal figyeltem. Ma mindez eltűnt, azok után ahogy az apámról beszélt. Elegem van ebből, ha azt gondolja, hogy az apám nem tett semmit, hát nagyon téved.

Nagy tisztelője vagyok édesapámnak és az is maradok, mert nélküle nem tarthatnék ott, ahol ma tartok. És ha ezzel ő milliókra tett szert, mi baj van vele? Megdolgozott érte, nem várta, hogy az égből elé hulljon!”

„Végeztem velük! Sajnálom a Santos szurkolóit, de két ember miatt nem múlik el az a szeretet, amit a klub iránt érzek.”

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik