Nemzetközi foci

Gattuso nem mondana nemet az Internek

Játékosként nem érdekelte volna a Juventus sem, de edzőként már más a helyzet...

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Ugyan hívták Malajziába, ám inkább hazájában maradt Gennaro Gattuso, a Palermo korábbi edzője, az AC Milan egykori ikonikus középpályása. A 36 esztendős labdarúgó, aki 1999 és 2012 között, több mint 450 alkalommal lépett pályára a Milan színeiben elárulta, edzőként sem a városi rivális Internazionale, sem az örök ellenfél, a Juventus érdeklődését nem utasítaná vissza.

“Megkerestek Malajziából, de úgy döntöttem, hogy inkább Olaszországban maradok és majd júniusban keresek magamnak csapatot” – nyilatkozta Gattuso a Gazzetta dello Sportnak. “Nyitott lennék arra, hogy a Rangers edzője legyek, ám nem csak ez az egyetlen klub, amely érdekelne” – árulta el korábbi skót csapata kapcsán “Rino”.

“Hogy lennék-e az Inter vagy a Juventus edzője? Nem hiszem, hogy ők mostanság engem akarnának, de ha megkeresnének, nem mondanék nemet. Nem lenne profi hozzáállás, ha visszautasítanám ezeket a klubokat, annak ellenére sem, hogy mindig is Milan-drukker leszek.”

“A játékos-karrierem során nemet mondtam volna az Internek és a Juventusnak is, de az edzőség az más kérdés” – nyilatkozta a világbajnok sportember.

Olvasói sztorik