Nemzetközi foci

Kaká meggondolta magát?

A brazil középpályás szerint Messinél és Zidane-nál keményebb ellenfele egy sem akadt. No de ki is volt a legjobb, akivel együtt játszott?!

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kaká, az AC Milan 31 esztendős középpályása legfrissebb nyilatkozatában Cristiano Ronaldót nevezte meg, mint a valaha volt legjobb játékos, akivel egy csapatban játszhatott.

A brazil karmester véleménye kissé meglepő, miután három hónappal ezelőtt még úgy nyilatkozott, brazil honfitársánál, Ronaldónál nincs jobb futballista. Persze az elmúlt hetek játéka, vagy épp a 2013-as Aranylabda-díjátadó eredménye bőven elég ok lehet arra, hogy meggondolja magát.

“A legjobb játékosok akik ellen pályára léphettem Zidane és Messi” – idézi Kakát a Milan hivatalos Twitter-oldala. “A legjobb, akivel pedig együtt játszhattam, Cristiano Ronaldo.”

“A legerősebb védő akivel és aki ellen játszottam Paulo Maldini volt” – tette hozzá korábbi csapattársát dicsérve a brazil labdarúgó.

Kaká Clarence Seedorf milánói szerepvállalásáról is beszélt. A korábbi holland kiválóságot egy hónapja nevezték mi Massimo Allegri helyére a Milan kispadjára.

“Ez az első alkalom, hogy egy korábbi csapattársam az edzőm, de boldog vagyok a közös munkától, úgy vélem, Seedorf remek edzője lesz a Milannak” – árulta el a 31 éves futballista.

“Hogy követném-e a példáját? Azt hiszem, nemet kell mondjak. Most úgy érzem, ha egyszer visszavonulok, nem akarok edzősködni, de aztán ki tudja, mi lesz, ha hiányozni kezd a pálya…” – tette hozzá jövőbeli ambícióit illetően Riccardo Kaká.

Olvasói sztorik