Nemzetközi foci

Arsenal: RVP visszatéréséről tárgyalnak?

Wenger a hírek szerint már találkozott is a holland csatár képviselőivel...

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Robin van Persie egyre közelebb kerül ahhoz, hogy a világ nem kis meglepetésére nyáron visszatérjen korábbi együtteséhez, az Arsenalhoz – számol be a Metro.

Az angol lap a Sky Sport Italia értesülésére hivatkozik, mely szerint Arséne Wenger, az “Ágyúsok” menedzsere az előző hónap végén találkozott RVP képviselőivel.

A holland 2012 nyarán 22,5 millió fontért, csapatkapitányként igazolt a rivális Manchester Unitedhoz, ahol első szezonjában rögtön bajnok lett és gólkirályi címét is megvédte.

Azonban lapértesülések szerint David Moyes irányításával már közel sem élvezi annyira a manchesteri életet, mint anno Sir Alex Ferguson keze alatt.

A 30 esztendős támadót ráadásul idén már a sérülések sem kímélték, eddig csupán 14 bajnokin tudott pályára lépni, igaz azokon 10-szer így is eredményes volt.

Arséne Wenger néhány nappal korábbi nyilatkozatában elárulta, jelenleg nem foglalkoztatja RVP esetleges visszatérése, ám továbbra is klasszis támadónak tartja, aki bármely csapatnak nagy hasznára lehet – tette hozzá sejtelmesen.

A United keretében nyáron komoly mozgás várható, így megfelelő ajánlat esetén vélhetően Van Persie távozása elé sem gördítene akadályt David Moyes menedzser.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik