Nemzetközi foci

Balotelli nem egy „bőgő masina”

Simeone állítja, Balotelli érzelemkitörése nem a gyengeség jele volt a Nápoly elleni meccsen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Az argentin biztos benne, hogy a Milán csillaga egymaga is képes eldönteni mérkőzéseket és az, hogy a múlt heti, Nápoly elleni vereség alkalmával elsírta magát, nem a gyengesége jele.
Az Atletico Madrid menedzsere figyelmeztette játékosait, hogy ne becsüljék alá a csatárt, hiszen csapata a Milán ellen lép pályára a Bajnokok Ligájában a tizenhat között.
Mario Balotellit múlt héten kapták síráson, amikor a Nápoly elleni 3-1-es vereséggel zárult mérkőzésen lecserélték. Az argentin szakember azonban biztos benne, hogy Balotelli elég tehetséges ahhoz, hogy egy legközelebbi alkalommal akár az ő góljai döntsenek a mérkőzés végkimeneteléről.

„Balotelli olyan játékos, aki egymaga is meg tud nyerni egy meccset” – mondta Simeone a La Gazzetta fello Sport újságnak.
„Nem hiszem, hogy törékeny, ő egyszerűen olyan ember, aki kimutatja az érzéseit mások előtt. Az én szememben a Milán erős csapat nagyszerű klubháttérrel és mindent meg fognak tenni ellenünk a győzelemért. Óvatosnak kell lennünk.”
Az edző kitért az Internél töltött időkre is: „Igaz, hogy az Internél nagyszerű időt töltöttem, de nem azért akarom most legyőzni a Milánt, csakis a jelenlegi csapatom sikerére koncentrálok. Most nagyon boldog vagyok itt Spanyolországban. Azonban ha a jövőben úgy alakulna, nem zárom ki, hogy még visszatérjek Olaszországba.”

Olvasói sztorik