Nemzetközi foci

Londonból igazol kapust a Barcelona?

Hugo Lloris érkezhet a katalán klubhoz.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Bár a legtöbb forrás kész tényként kezeli, hogy a német Marc-André ter Stegen váltja nyártól Victor Valdést az FC Barcelona kapujában, a nemzetközi sajtó továbbra is sokat találgat.

A Sunday Mirror értesülései szerint a Tottenham Hotspur francia válogatott hálóőre, Hugo Lloris is esélyes arra, hogy nyártól a katalán klubnál folytassa a pályafutását.

A 27 éves hálóőr stílusa a szakértők szerint remekül passzolna a gránátvörös-kékek játékához, mivel jól bánik a labdával és bátran avatkozik játékba lábbal, akár a tizenhatoson kívül is, amolyan sepregető szerepben.

Lloris 2012-ben 10 millió fontért igazolt a Lyontól a Tottenhamhez, ahol azóta 58 Premier League-mérkőzésen jutott szóhoz, míg az Európaligában kilencszer védhette a csapat kapuját.

A francia kapus a közelmúltban ugyanakkor kijelentette, a Bajnokok Ligájában szeretne védeni, és ha erre Londonban nem lesz lehetősége, akkor a következő idényben tovább áll.

A Barcelona mellett az Atlético Madrid és a Paris Saint-Germain is szívesen szerződtetné az 54-szeres válogatott labdarúgót – teszi hozzá a Mirror.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik