Nemzetközi foci

Félcsapatnyi távozó lehet a Unitednél

A gyenge szereplés a sztárok fejébe kerülhet.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Daily Star beszámolója szerint nem kevesebb, mint nyolc játékostól köszönnek el az idény végén a Manchester Unitednél.

A csapat skót vezetőedzője, David Moyes megköszöni a munkát két lejáró szerződésű rutinos bekkjének, Nemanja Vidicnek és Rio Ferdinandnak – írja a lap.

Mellettük szintén távozhat az idén már 33. életévét taposó francia, Patrice Evra is, akinek túl magas fizetése okoz gondot.

Csakhogy a komplett védelem kicserélődhessen, Moyes a 23 éves jobboldali védőnek, Rafaeltől is hajlandó lenne megválni megfelelő ajánlat esetén.

Beszédes adat, hogy a négy játékos együtt több mint 1200-szor öltötte magára tétmeccsen a United szerelését..

A Hollandiából két éve igazolt U-válogatott bekk, Alexander Büttner is távozhat.

A középpályások közül a 2012-ben nagy reményekkel, 17,1 millió fontért szerződtetett Sinji Kagawa is átadólistára kerül, a japán labdarúgó másfél év alatt csupán 29 bajnokin tudott pályára lépni és hat gólt szerzett a Unitednél.

Nem számolnak a jövőben Andersonnal sem, akit januárban a Fiorentinának adtak kölcsön. A 2007-ben 30 millió euróért igazolt brazil középpályás mezszámát már oda is adták a januárban szerződtetett Juan Matának.

A United vezetősége nem ragaszkodik a hónapok óta formán kívül játszó Nanihoz sem – teszi hozzá a Daily Star. A 27 éves portugál Olaszország vagy Spanyolország felé veheti az irányt.

Olvasói sztorik