Nemzetközi foci

Messi: „Elégedett vagyok a formámmal”

A sokat kritizált argentin úgy érzi, „tele van energiával” és nincsenek motivációs problémái, csak a megfelelő formaidőzítésre koncentrál.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
A 26 éves játékost több oldalról érte kritika az elmúlt időkben mutatott teljesítménye miatt, de a négyszeres aranylabdás állítja, hogy „tele van energiával” és nagyon várja a szezon hátralevő részét.
Lionel Messi úgy nyilatkozott, boldog a jelenlegi állapotával, de a célja, hogy „az év megfelelő időszakában legyen csúcsformában”, a Barcában és az argentin válogatottban is.
A gránátvörös-kékek korábbi segédedzője, a szintén argentin Ángel Cappa a héten tett nyilatkozatában arról beszélt, hogy Messiből kiveszett a szenvedély és úgy tűnik, már nem érdekli annyira a labdarúgás.
Ezek ellenére a csatár ragaszkodik állításához, hogy legalább annyira motivált, mint bármikor máskor és izgatottan várja, milyen végkimenetele lesz az idei évnek, amelyben csapatával és a vb-n az argentin válogatottal is nagy dolgokat vihet végbe.
„Nagyon jól vagyok, tele energiával és sok-sok reménnyel”- mondta a Barcelona 10-ese a BBC-nek. „Hosszú idő óta újra tudtam játszani.”
„Boldog vagyok a jelenlegi formámmal kapcsolatban és lassan, de biztosan el fogom érni azt a pontot, amikor azt mondhatom, csúcsformában vagyok.”
Messi hozzátette: „Remélem, ez egy nagyszerű év lesz számomra, a Barcelonának és az argentin nemzeti csapatnak is.”
A háromszoros BL-győztes azt is feltárta, érzi, hogy még sok mindenre lesz képes az elkövetkezendő években is.
„Minden idény egy új kihívás. Még mindig sokat tanulhatok, és sok minden van, amiben fejlődhetek. A Barcelonával mindig a legrangosabb címekért küzdünk és elvárják tőlünk a szurkolóink, hogy meg is nyerjük ezeket.”
„Remélem, továbbra is magas szinten tudok majd teljesíteni a világbajnokságig, mert sok mindenért küzdhetünk a klubcsapatommal. Ott van a BL, a La Liga és a Copa del Rey is, ezek megnyeréséhez makacsul ragaszkodnunk kell.”
„Én csak menni akarok előre és megnyerni mindent.”

Olvasói sztorik