Nemzetközi foci

Drogba hallgat a pletykákról

A támadót egyre többen hozzák szóba a Seattle Sounders-szel, ő mindent cáfol.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Drogba tavaly csatlakozott a Galatasaray csapatához, de már most arról szólnak a pletykák, hogy az idény végén, esetleg jövőre elhagyja Törökországot és Amerika felé veszi az irányt.
A korábbi Chelsea-sztár, aki a Shanghai Shenhuától igazolt a török óriáshoz, nagy szerepet játszott abban, hogy a Galata bejutott a Bajnokok Ligája 16 legjobb csapata közé.
Az utóbbi hetekben ennek ellenére az elefántcsontparti válogatottat szóba hozták az MLS-sel, egész konkrétan a Seattle-lel, de a csatár azt üzente rajongóinak, hogy minden szándéka, hogy a legjobbat nyújtsa a Galatasarayban.
„Olyan sok dolgot mondtak ezekben a napokban és én általában nem foglalkozom az ilyesfajta pletykákkal, most is ez lesz az első és egyben az utolsó alkalom.” – írta hivatalos Instagram oldalán Didier.
„Most itt vagyok, arra koncentrálva, hogy történelmet írjunk a csapatommal és semmi sem fogja erről elterelni a figyelmemet. Minden vörös-sárga rajongómnak csak annyit mondok, gyerünk, folytassuk a győzelmi sorozatot a szezon végéig!”
Drogba szerződése a Turk Telekom Arénában június 30-án jár le…

Olvasói sztorik