Nemzetközi foci

Danny Simpsont lecsukhatják

A QPR védője kiakadt és súlyosan megvert egy férfit.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Danny Simpsont szándékos és brutális bántalmazással gyanúsítják, miután egy buliban eltűnt az iPhone-ja és hirtelen haragjában egy 34 éves férfit súlyosan megsebesített egy vasrúddal.
A mobilba épített nyomkövető egy manchesteri címre vezetett. A futballista azonnal az ott élő férfit gyanúsította a készülék ellopásával, emiatt konfliktusba keveredtek, majd állítólag megtámadta a férfit.
Egy közelben járőröző rendőrautó és a szomszédok is figyelmesek lettek a kiabálásra, veszekedésre, szemtanúk szerint Simpsont bilincsben vezették el.
„Hallani lehetett a kiabálást, kinéztem az ablakon” – kezdte beszámolóját az egyik szomszéd a The Sunnak. „Néhány rendőr sietett oda, akik éppen a forgalomban várakoztak autójukban. Charlie még mindig rosszul néz ki és nem akar beszélni a történtekről.”
Egy másik szomszéd arról beszélt, hogy mindenütt csak vért látott. Ha bebizonyosodik, hogy a labdarúgó bűnös az általa felhozott vádakban, akár még 25 éves börtönbüntetéssel is szembenézhet.
A rendőrség közleménye szerint a sértett komoly sérüléseket szenvedett, de állapota stabil, az eset után kórházba szállították.
„Egy 27 éves fiatalember ellen folytatunk nyomozást súlyos testi sértés gyanújával, további részletekről nem tudunk beszélni, az ügy még függőben van” – adta hírül a manchesteri rendőrség.
Simpson telefonja feltehetőleg a Lola Lo night clubban tűnt el a héten egy buli alkalmával.
A hátvéd szóvivője elmondta, Simpson tagadja a vádakat és erőteljesen kitart ártatlansága mellett.
Ian Taylor, a QPR kommunikációs igazgatója azt mondta, a klubnak nincs hozzáfűznivalója az esethez.

Olvasói sztorik