Nemzetközi foci

Nyolc öngól esett az utolsó 10 percben

Miután nem juthattak már tovább, besegítettek az ellenfélnek.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!A Borgata Terrenove-Bagheria szicíliai labdarúgó kupamérkőzésen a vendégegyüttes – azután, hogy elúszni látszott a meccs – szándékosan nyolc öngólt rúgott az utolsó tíz percben.

Az olasz szövetség már vizsgálódik a hihetetlen hajrát hozó, 14-3-ra végződött meccsen történteket illetően. Az biztos, hogy a Bagheria a saját magára mért kiütéssel a Borgatát juttatta tovább a csoportból – melyben a Partincaudace volt a harmadik érdekelt -, ennek okait azonban egyelőre nem tudni – számolt be az MTI.

“A csapatkapitányuk annyit mondott a meccs után, hogy azt szerették volna, inkább mi jussunk tovább, s ne a Partinicaudace” – mondta a Borgata edzője.

A mérkőzés előtt a Bagheria volt kedvező helyzetben, mivel döntetlennel az élen végzett volna a csoportban, ám a találkozó hajrájára fordulva 4-3-as hátrányban volt, majd a Borgata két újabb gólt szerezve eldöntötte a meccset. Ezt követően kezdődött meg az öngólparádé, melyet a Borgata játékosai döbbenten figyeltek.

Olvasói sztorik