Nemzetközi foci

Gyepes Gábor gólt lőtt

Pénteki gyűjtőcikkünkben három külföldön játszó honfitársunk teljesítményéről számoltunk be.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A malajziai első osztályban szereplő, Gyepes Gábort is foglalkoztató Sarawak a PSM Makassar csapatával találkozott a negyedik fordulóban. A magyar védő csapata 2-0-ra győzött idegenben, ráadásul a második gólt honfitársunk szerezte.

Gyepes egyébként a közelmúltban – két csapattársával együtt – az Astro Supersports című tévéműsor vendége volt. A magyar hátvédről kiderült, hogy szereti a japán konyhát, és rögtönzött szkanderverseny során mindkét játékostársát legyőzte. Azt is elmesélte, hogy korábban teniszezett.

https://www.youtube.com/watch?v=RZfZNCQiKXw

Sváb Dániel a cserepadon ülve nézte végig, ahogy csapata, az Energie Cottbus hazai pályán 1-0-s vereséget szenved a Sandhausentől a német másodosztályban. Svábék a 67. perctől emberhátrányban futballoztak, és nem tudták kihúzni 0-0-al, a vendégek a 86. percben találtak be. A Cottbus továbbra is a tabella utolsó helyén szerénykedik. A látogatóknál a keretbe sem nevezték a Pécsről igazolt nigériai védőt, Eke Uzomát.

Filkor Attila együttese, a francia másodosztályban szereplő, kiesés ellen menekülő Chateauroux az utolsó helyezett Bastia ellen mérkőzött idegenben. A vendégek 4-1-es győzelmet arattak, a magyar középpályás a keretben sem kapott helyet.

Olvasói sztorik