Nemzetközi foci

Zlatan gyerekessé teszi a francia focit

Menedzsere megkérte Ibrát, ne lőjön többé olyan, gólt, mint a Nantes ellen tette, különben...

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Lehet szeretni vagy nem szeretni, de azt kár vitatni, hogy Zlatan Ibrahimovic szenzációs gólt szerzett kedd este a francia ligakupa elődöntőjében a Nantes ellen.
“Amikor betalált hangosan felnevettem, az egész olyan volt, mintha a gyerekeim ellen játszott volna” – mesélte a 25 méterről, kapásból kapura emelt lövés kapcsán Mino Raiola, Ibrahimovic menedzsere.

“Meccs után mondtam is neki, befejezhetné az ilyen gólok szerzését, mert a külső szemlélők még azt hiszik, ilyen egyszerű a francia foci. Olyan, mintha gyerekek ellen kéne játszani” – poénkodott a játékosügynök.

“Volt a Milannak egy legendás játékosa, Nils Liedholm, aki sosem hibázott el egyetlen passzt sem. Hát egy nap mégis megesett vele, erre az egész stadion felállt és megtapsolta, mert rájöttek, hogy ő is csak ember.”

“Nos, ha Zlatan egy nap egy hétköznapi gólt szerez majd, felállok és megtapsolom” – utalt a svéd klasszis már-már emberfelettinek tűnő teljesítményére Raiola.

“Mi több, azt kell mondjam, ha most kéne megválasztani, ki a világ legjobb játékosa, nem kétlem, ő kapná az Aranylabdát” – magasztalta egekig Ibrahimovicot menedzsere.

Olvasói sztorik