Nemzetközi foci

RVP visszatér az MU-ból az Arsenalhoz?

Két év elég volt a hollandnak az Old Traffordon, visszamenekülne az Emiratesbe?

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Angol lapértesülések szerint nagyot fordult a világ az elmúlt hónapokban Robin van Persie-vel, aki másfél éve nem a legstílusosabban hagyta háta mögött az Arsenalt, hogy a nagy rivális Manchester Unitedhoz szegődjön. Az első idénye remekül sikerült az Old Traffordon, bajnok és gólkirály lett a “Vörös Ördögökkel”, ám idén többnyire csak sérülései miatt kerül a címlapokra, miközben csapata is szenved, csak hetedik a tabellán.
A Daily Mail értesülései szerint könnyen lehet, hogy RVP nyáron távozik is a Unitedtól, és egy váratlan lépéssel visszatér korábbi sikerei színhelyére, a londoni Emiratesbe.
Rob Shepherd, a Mail újságírója kiemeli, a holland támadót külön Sir Alex Ferguson győzte meg arról, hogy 2012 nyarán csatlakozzon a Manchester Unitedhoz, az agg mester távozását követően pedig sokat vesztett motivációjából. Mindezt tetézi az is, hogy nem igazán találta meg a közös hangot Ferguson utódjával, David Moyesszal – és ha mindez nem lenne elég, a sérülések is újból utolérték.
A 30 éves holland ugyan betalált a Stoke City ellen hétvégén 2-1-re elvesztett bajnokin, ám ennek ellenére is igen feszült a hangulat közte és a skót edző között, aki a hírek szerint már attól sem zárkózik el, hogy nyáron egy riválisnak adja tovább a PL-gólkirályt.
A kérdés már csak az, az egyszer már elárult Arsenal-drukkerek vajon hogy reagálnának a korábbi csapatkapitány visszatérésére…

Olvasói sztorik